…hogy a boszorkány éppen klimaxol, de könyörgöm, miért kell az irodában 18! fokon járatni a légkondit? Oké, kint rohadás meleg van, ezt is felfogom a szőke agyammal… de nem ő ül ezalatt a szar alatt! De a nyamvadt távirányítóra persze ráül, nehogy véletlenül ki lehessen kapcsolni az antarktiszi hideget… Nekem meg két napja szakad szét a fejem a kurva légkonditól! Hogybasszameg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@@@@@@@

Reklámok

Értem én…” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Javaslom, hogy szólj a főnöködnek, mert ehhez egyszerűen nincs joga!!

    Én kétszer voltam már táppénzen, mert központilag szarul volt beállítva a légkondi a gyárban, többször lekapcsoltam önkényesen, de van olyan, hogy valamiért azt sem lehet, mert beszarik az egész rendszer a lekapcsolástól. Így hát van bent egy önvédelmi célú baseballsapkám, legrosszabb esetre…a mikroszkópot is áttettem másik asztalra, egy nagy oszlop mögé. Bujdokolok a huzat elől.

    Kedvelés

  2. Jaj, védett kor. Nem is lenne etikus amúgy sem, mert nem találna más melót. Akkor már nem sok idő. 🙂 Értem én, hogy hőhullám, de az belülről jön a hormonhiány miatt, és mondjuk 22 fokban sem lesz gyakoribb, mint 18 fokban. Ezt meg kellene értenie a hölgynek szerintem.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s